3.3.16

Stánek před začátkem dnešního 1. výstavního dne. Těšíme se na Vaši návštěvu.


29.2.2016

Podívejte se, kde nás najdete.
Zleva kousek od pódia přímo na hlavní uličce. Číslo stánku 29, hned vedle stánku Motopointu.


22.2.2016

Pomalu ale jistě finišují přípravy na tuto nadcházející akci a jako malou ochutnávku jsme pro Vás přichystali pár zajímavostí, které budou mít na výstavě premiéru.

Týka se to zejména ne jednoho, ale hned dvou projektů a to :

1. Nová více aerodynamická přední kapotáž do třídy Supertwin (lightweight) pro Kawasaki ER6, pro tým Motopoint s jezdcem Michalem Indim Dokoupilem, která by mu měla pomoci na dlouhých rovinkách Isle of Man dosáhnout vyšší rychlosti a zvýšit výkon motocyklu. Tuto specialitu jsme připravili jen pro tento závod sezóny a vyústila z nasbíraných dat ze 2 předcházejících sezón na TT. Pěvně věříme, že Indi bude opět o něco rychlejší na tomto nejprestižnějším závodě v závodech Road Racing.

2. Druhým představeným projektem bude kapotáž pro tým IV racing, který se letos zúčastní prestižní serie World Endurance se stroji BMW S1000RR 2015. Bude se jednat o zakázkově upravenou kapotáž, která si rozumí s velkou nádrží, dále je vč. vrchního dílu ve verzi WSBK, nicméně pro světloměty, což je samozřejmě povinné.
Hned po výstavě Motosalon tým odlétá na první testování, kde bude vystavená kapotáž patřičně otestována. První závod startuje začátkem dubna v Le Mans, Francie.

Již teď můžeme prozradit, že připravené verze kapotáží budou k dostání také volně v prodeji. Takže kdo by chtěl motorku jako na TT nebo World Endurance, není problém !

Těšíme se na Vás


5.2.2016

Chystáte se na Motosalon do Brna? Určitě se tam uvidíme! Sledujte náš blog a Facebook pro více informací.

Už brzy prozradíme, kde přesně budeme mít stánek a na co se můžete těšit.

Váš tým Motoforza


Akce - eventy 3.3.2016
Abychom vám mohli web lépe přizpůsobit, uchováváme soubory cookies. Používáním webu s tím souhlasíte. Potřebuji více informací