Kapotáže motorek II

Zajímají vás kapotáže a chcete se dozvědět, k čemu všemu slouží? Ať už se řadíte mezi úplné nováčky nebo naopak znalejší v oboru, tak je vám určitě jasné, že u motorek jde obecně o jejich rychlost. Co však pomáhá k dosažení té nejvyšší?

Pokud stále nevíte, poradíme vám – je třeba efektivně využít aerodynamiky, která se optimalizuje právě i zmíněnou kapotáží. Dosvědčily to mnohé výzkumy již v minulém století, které pomohly k vytvoření prvního motocyklu s „celokapotáží“ v roce 1976. Vývoj a výroba těch nejlepších strojů od té chvíle mohl konečně naplno začít!

V současné době existuje celá řada výrobců motorek i jejich náhradních dílů. Jmenovitě se jedná například o společnosti BMW, Yamaha, Honda, Kawasaki, Ducati nebo třeba Harley-Davidson. Poslední jmenovaný tvoří zvláštní kapitolu v oblasti kapotáží, protože se zde neřeší primárně rychlost, ale jde hlavně o celkovou image jezdce. 

Každoročně firmy vyprodukují ohromné množství strojů i dalšího příslušenství, které naplňují potřeby uživatelů. Neustále se snaží inovovat a zlepšovat výkon dle požadavků svých věrných zákazníků. Avšak všem je určitě jasné, že kapotáže nejsou to jediné, co je pro zážitkovou a bezpečnou cestu po silnicích potřeba.

Abyste byli vždy dobře vidět, je nutné vybrat také vhodné světlomety, které se dají šikovně zakomponovat do kapotáže. Díky velké nabídce různých typů můžete svému stroji vytvořit skutečně dravý a nebezpečný vzhled, který dá všem okolo jasně najevo, že o své lásce o dvou kolech víte mnohem víc než jen to, co vás naučili kdysi v autoškole.

Pokud se do své motorky skutečně zakoukáte, tak je vám určitě jasné, že právě její vzhled je další neméně důležitý faktor, který se řeší při nákupu i následných úpravách. Několikadílná kapotáž umožňuje uživatelům jejich stroj stále vylepšovat. Nepromeškejte nejnovější trendy a sledujte, co nového ve světě vychází na trh. Vaše jízda pak bude ještě lepší!


NOVINKY 10.5.2016
Abychom vám mohli web lépe přizpůsobit, uchováváme soubory cookies. Používáním webu s tím souhlasíte. Potřebuji více informací