Motoforza v novém kabátě

Motoforza v novém kabátě

Začátkem roku 2016 jsme spustili zbrusu nové webové stránky www.motoforza.cz
Svým vzhledem a designem se řadí ke špičce on-line prezentací světových značek. Jsou plná nových funkcí a daleko přehlednější. Pojďme se podívat trochu blíže pod “kapotu” co je vlastně nového.

Moderní design

Vzhled nových internetových stránek je čistý a světlý. Tmavé barvy vystřídala bílá a signálově zelená. Stránky tak získaly svěží vzhled. Je to změna, viďte! Možná se ptáte proč takové barvy. Dobrá otázka. Prostě chtěli jsme být opět jiní, noví a výjímeční, stejně jako naše nabídka, přístup, výroba a vysoká kvalita výrobků.

Systém

Stránky a e-shop jsou vytvořeny zcela na míru, aby vyhovovali naší široké nabídce a mnoha novým funkcím a rubrikám, které momentálně nabízí. Responzivní design umožňuje spustit náš web Motoforza na různých zařízeních – mobilních telefonech, tabletech, noteboocích a samozřejmě pevných počítačích. 

 

Web a E-shop, funkce a rubriky

  • Web

Vystavěn opět ve 3 jazykových mutacích : Čeština, Angličtina, Němčina.

  • Hledání

Naše nabídka je průřezem téměř celé škály motorsportu. Bylo nutné zjednodušit cestu pro zákazníky a proto zde naleznete filtry, filtry (a zase filtry pro) a rychlé hledání. Tak by se dalo charakterizovat velmi zjednodušené hledání a snadná orientace v naší široké nabídce.
Vyhledáte díly dle kategorie či značky a modelu Vašeho stroje, universální díly, akční zboží, výprodej. Zboží dle typu dílu, fulltext, cokoliv co Vás napadne. Můžete tak pohodlně vybírat přesně to co se Vám líbí nejvíce a padne pro Váš stroj ať už na stavbu, závoďák nebo na silnici.

  • Blog a Aktuality

Novinky z motorismu, výsledky námi podporovaných jezdců, novinky ze závodů, ale i zákulisí naší výroby, typy produktů, či historie firmy pro Vás prezentujeme v novém Blogu, který plníme zajímavým čtením. Aktuality a příprava Vám napoví, jaké novinky v dílech brzy vypustíme, nebo co je zrovna nového a zajímavého co stojí za shlídnutí.

  • Technika

Update techniky, kde pro Vás chystáme instalační videa, tipy, triky jak na instalaci našich kapot a příslušenství.

  • Reference

V rubrice reference Vám přibližíme množství projektů, na kterých jsme se podíleli a je dále průběžně aktualizována o naše nové partnerství s týmy, jezdci a (...) agenturami.

  • Galerie

Vytvořili jsme pro Vás jednu z největších galerií dílů přímo na motocyklu. Jedná se o naše díly na motorkách, kde můžete hledat inspiraci a shlédnout provedení našich výrobků. Čeká na Vás přes 3000 fotek, přehledně řazených dle značek a modelů motocyklů, tak aby vyhovovalo Vašim potřebám. Dále foto z různých motoristických eventů, výstav, focení modelel apod. Galerie je propojená s fulltext hledáním.

  • Kalkulátor poštovného

Vzhledem k tomu, že naše firma posílá do celého světa, připravili jsme zejména pro zahraniční zákazníky kalkulátor poštovného Vámi vybraného zboží.

Abychom vám mohli web lépe přizpůsobit, uchováváme soubory cookies. Používáním webu s tím souhlasíte. Potřebuji více informací